mandag, september 17, 2012

Wild Orchid Challenge #59 - Autumn Colors

Det er mandag igjen og vi er klare med en ny utfordring hos Wild Orchid Challenge :) Denne gangen vil vi se høstfarger på prosjektet ditt. Du kan lese mer i bloggen vår.

Jeg har fått meg noen nye dies, og de måtte jo prøves :) Disse er fra Spellbinders og er rett og slett dritlekre, synes jeg!! Papirene er fra Prima og tekstene er splitter nye fra Kort & Godt. Og jeg har selvsagt brukt lekre blomster, bånd og perler fra Wild Orchid Crafts: Vintage Colour Range of Roses i fargene Moss og Mahogany, Rosebuds, Seam Binding Ribbon og Self Adhesive Pearls.
Tusen takk for besøket hos meg ♥

6 kommentarer:

 1. For et nyyydelig kort og den diesen er jo bare heeelt fantastisk!! klem

  SvarSlett
 2. Du for ett nydelig kort Elsi,den diesen var jo berre lekker.

  SvarSlett
 3. nydelige kort du lager! =)
  har et spørsmål som muligene er dumt, men spør likevel: jeg har samme type dies som du har brukt her, og jeg lurer på hvordan du får sidene til å henge så fint sammen i toppen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha :) Jeg har først stanset ut kortet, og etterpå har jeg stanset ut et ekstra panel og limt på forsiden. På den måten skjules bretten og det faktum at det "mangler" litt i bretten. Jeg legger ved en link som viser prinsippet, selv om dette er et staffelikort, så er fremgangsmåten den samme. Men selvsagt limes hele panelet fast i fronten. Vet ikke om dette er forståelig, så bare spør hvis det er noe du ikke skjønner :)
   http://elsi67.blogspot.no/2011/01/dt-ett-trykk-desember-2010-hjerte.html

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails