tirsdag, september 04, 2012

Wild Orchid Challenge #58 - Layer it up

Ny utfordring er klar hos WOC - Layer it up. Det betyr at du må ha minst 3 lag med papir på kortet ditt. Jeg tror jeg klarte 5 lag til slutt ;) Du kan lese mer i bloggen

Det ble et rundt kort denne gangen også, og med restepapirer etter et kurs jeg skal ha i kveld. Papirer fra Maja Design og tekst fra Kort og Godt. Jeg har brukt dies fra Spellbinders og Sizzix.
Tusen takk for besøket hos meg ♥
4 kommentarer:

 1. Et nydelig kort! Så koselig tekstmotiv. Flott med alle lagene, og lekkert pyntet med blomstene :)

  SvarSlett
 2. Hei :-) Du lager bare helt fantastiske kort. Så enkle, men likevel så dekorative. Ser du bruker en del store dies. Hvilken stansemaskin har du, og hvor har du kjøpt denne?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha ♥ Jeg har en Big Shot maskin, i tillegg har jeg en Big Shot Pro(veldig stor) maskin. Begge er kjløpt på jobben min, Kort og Godt Hobby. Men du finner Big Shot maskiner hos nesten alle scrappebutikker. Big Shot Pro er ikke like enkel å finne, da anbefaler jeg heller Spellbinders Grand Calibur maskinen, som både er mye billigere og enklere å finne i butikker :)

   Slett
  2. Tusen takk for svar :-) Skulle gjerne hatt ein big shot pro, men den er nok litt for dyr til mitt forbruk :-( De nye store diesene er i allefall kjempefine, og måten du bruker de på til kortlaging er jo genial :-)

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails