lørdag, juli 14, 2012

Ett trykk juni 12 - TFT lommekort

Her er trinn for trinn på et lommekort med tag, som jeg har laget til Ett trykks juni utgave. Jeg har brukt papirer fra Pion Design, stempler fra Kort og Godt og lekre blomster og perler fra Wild Orchid Crafts. Til å stanse ut kortet, har jeg brukt Spellbinders Romantic Rectangles. Puncher kan også brukes, da må paneler og kartong tilpasses i størrelse.


Slik ser kortet ut ferdig :) Og etterpå kommer et bilderas med trinn for trinn forklaringer ;)Stans ut den største rammen i kartong og den mellomste i mønsterpapir.Skjær til kartong på 8,5x27cm og brett i to.Ha tynne striper med sterk teip på 2 langsider og lim sammen til en lomme.Stans ut en halv runding i åpningen, for enklere å få ut tagen.Ha sterk teip på den en den ene siden av lommen.Lim lommen til baksiden av den største rammen i kartong.
Skjær til kartong på 7x13,5cm, dette blir tagen. Legg den i den største diesen for å stanse ut pyntekant øverst. Bruk en teipbit for å holde diesen på plass.
Rund hjørnene med stanser og stemple en tekst på
Skjær til 2 paneler med pyntepapir på 8,2x13,2cm. Lim den ene på fremsiden av rammen. Stans ut en halv runding øverst på den andre.Lim til baksiden av lommen.Stans ut pyntepaneler og stemple tekst. Lim på blomster og pynt.Tusen takk for besøket hos meg ♥

2 kommentarer:

  1. Aldeles nyyydelig kort :) Og tusen takk for oppskrifta :)

    Om du har lyst, kan du se mitt resultat etter at jeg har brukt din framgangsmåte her: http://strikkelene-mitthobbyrom.blogspot.no/2012/07/2-julekort-for-juli.html

    Ha en strålende uke

    Lene Sofie

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails