onsdag, september 14, 2011

DT Ett trykk august 2011 - Gaver 1

Her er den første av mine gaveideer, som er med i Ett trykks augustnummerr. Denne passer perfekt til en Freia pose med Dajmknas. Papirene jeg har brukt er fra Papirdesign, stempelet og båndet er fra Kort og Godt. Lokket er laget med Spellbinders Grand dies. Sommerfugl og bladpunch er fra Martha Stewart, mens de ovale er fra StampinUp. De lekre rosene er fra Wild Orchid Crafts.

Jeg har laget malen selv: Ta utgangspunkt i kartong på 9" x 12". Preg på 2" og 7" på de lengste sidene. Vend og preg på 5" og 7". Klipp inn til pregekanten på 2" stripen i midten av kartongen. Brett inn og lim sammen bunnen. Lokket: Skjær til 5" x 7" kartong eller stans ut et panel på den størrelsen. Preg på 2,5 og 4,5" og brett til lokk. Limes fast på baksiden av esken og bruk magneter til å holde det lukket.


Tusen takk for besøket ♥

8 kommentarer:

 1. Fantastiskt vacker gåvoask!! Tänk att asken blir en gåva i sig...

  Kram
  Linda

  SvarSlett
 2. Hi wow this is so beautiful. The papers are divine as with the die you have used. I shall try this out thankyou !! Kitty :D

  SvarSlett
 3. Så nydelig med lilla! Og takk for malen, den må nok snart prøves :-)

  SvarSlett
 4. Kjempelekker! Lager en i vertinnegave nå. Hvordan bruker du spellbinderen på lokket? Får det ikke til...

  SvarSlett
 5. Kjersti; Takk skal du ha:-) Hvis du leser i teksten, så står det at du skal kutte til et panel til lokk. Jeg har kuttet lokket med Spellbinders Grand die i stedet for, brettet og limt den ene delen av lokket på baksiden av esken.

  SvarSlett
 6. Ah, da skjønte jeg! TUsen takk! Noen ganger må jeg ha det inn med teskje...

  Kunne jo bare ha tegna av kanten også, men det tenkte jeg ikek på før nå. Boksen er nesten ferdig. Takk for super innspirasjon! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails