tirsdag, mars 08, 2011

DT Ett trykk februar 11 - Z Fold Card

Ett av mine brettekort i Ett trykks februar nummer, et Z Fold Card :) Inspirasjonen til dette fikk jeg av en forum-venninne, Anne, da hun sendte meg et flott julekort i dette formatet. Jeg har endret littegrann på målene for å det slik jeg ønsket :) De nydelige papirene er fra Pion Design og jeg har brukt tekster fra Stempelglede og Kort og Godt. Rosa bling er også fra Kort og Godt. Kant- og sommerfuglpunch er fra Martha Stewart og dies fra Nellie Snellen. Den lekre blonden og de flotte blomstene er fra Wild Orchid Crafts.

Fremgangsmåte: Ta et 12"x12" ark og merk av 8" på den ene siden, og 5 1/2" på motsatt side. Skjær fra merke til merke slik at du får en skrå kant. Preg på 3 3/4" og 7 3/4" mot skråen og brett hver sin vei for å Z-form på kortet. Skjær til pyntepapir og dekorer.

Tusen takk for besøket ♥♥♥A Z Fold card, puplished in the feb. issue of Ett trykk :) The card is inspired from a beautiful christmascard I got from a friend. Papers are from Pion Design, stamps from Stempelglede and Kort og Godt. Punches are from MS and dies from Nellie Snellen. The gorgeous lace and flowers are from Wild Orchid Crafts.

Thanks for stopping by ♥♥♥
3 kommentarer:

 1. Nydelig kort du har laget her :-)
  Utrolig lekkert oppsett, og papirene er jo bare nydelige!
  Ha en fin uke :-)
  Klem Guro

  SvarSlett
 2. Vilket underbart kort!
  Och vilken fin idé!
  Ha en bra dag!

  SvarSlett
 3. What a wonderful card Elsi,I love the papers and the colours.

  Hugs Riet.xx

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails