mandag, mai 03, 2010

Til Sonja

Vår eldste niese ble konfirmert i går, og her er kortet(eller boksen) hun fikk av oss :) Siden gaven fra oss var penger, passet det fint med en boks å putte sedlene i.  Boksen er laget med en Sizzix Pro die, og papiret er fra Inkido. Stempelet og båndet er fra Kort og Godt, panelet er laget med Spellbinders og jeg har brukt blingswirls fra Prima og roser fra Wild Orchid Crafts :)

Tusen takk for besøket hos meg :)


A box filled with money for my niece, on her big day :)  The box is made with a Sizzix Pro die, and the paper is from Inkido. Stamp and ribbon from Kort og Godt, panels made with Spellbinders, blingswirl from Prima and roses from WOC :)

Thank for visiting my blog :)


4 kommentarer:

 1. For en lekker eskegave Elsi!!! Tenker hun ble gla for den :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Det var en nyyydelig og lekker gaveeske! (sikkert dumt spørmål..men er de ferdig klippet ut? Kunne tenkt meg de, men vet ikke hvor de finnes!;D).

  som alltid så blir dine greier så delikate, med lekre papir og matchende pynt. Uten alt for mye stæsh!:)

  Ha en super mandagskveld.
  Klem,Ellen

  SvarSlett
 3. Hei Ellen :) Tusen takk!! Ja, esken er stanset ferdig ut med en Sizzix Pro maskin og die. Fiks ferdig :) Vi har denne maskinen på Kort og Godt Hobby.

  SvarSlett
 4. Så lekker! Du lager de nydeligste ting, blir helt bergtatt. Jeg har latt meg inspirere av noen av kortene dine, selv om de ikke på langt nær ble like fine da;-)
  Ha en flott dag

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails