tirsdag, mars 23, 2010

Første kort fra Ski-treffet

Her er det første kortet jeg lagde på Ski-treffet sist helg :) Siden vi reiste med fly, begrenser det seg jo raskt på hva som kan tas med av utstyr...så jeg pakket lett og tok med Copics tusjene mine, noen ferdig oppstemplede motiver, noen stempeltekster, litt blomster, noen bånd og litt bling+litt verktøy. Det var alt og så kjøpte jeg kartong og pyntepapir hos Minnehjørnet på treffet. Stempler, Spellbinders og puncher var jeg så heldig å få låne(takk Kirsten, Maya og Lena Katrine!) Det funket helt fint og jeg hadde en lett koffert å dra på :) Det eneste jeg savnet var symaskinen min, så måtte jeg tegne søm i stedet for ;)

Motivet er fra Wiff of Joy og fargelagt med Copic Sketch markers, tekst fra Norsk Stempelblad og blonde og diamanter fra Kort og Godt Hobby. Roser fra Wild Orchid Crafts. Papiret husker jeg ikke i farta...sorry.

Tusen takk for besøket og koselige kommentarer!!


One more card with motif from Wiff of Joy, colored with Copics. The text is from Norsk Stempelblad and lace and bling are from Kort og Godt Hobby. Roses bought from Wild Orchid Crafts. Can't remember were the DP is from...sorry.

Thank for stopping by!

5 kommentarer:

 1. Nydelig konfirmantkort, det her !

  SvarSlett
 2. For et nydelig kort!! Det motivet er bare så herlig!! Kjempe fint fargelagt.

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 3. Åhhh, vakkert kort *sukk*

  SvarSlett
 4. nydelig kort i herlige farger:) syntes det så veldig fint ut med tegnet søm, jeg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails