tirsdag, november 24, 2009

Godtepose

På Scraporama-messa hadde jeg et par demoer på Ett trykk sin stand :) Her er den ene av de, en liten godtepose... eller snopepåse som vi sier på Vestlandet ;) Toppen er stanset ut med en StampinUp die som heter Top note. Denne er så limt fast til en clearbag, som har åpningen i bunn for da slipper du å ødelegge toppen for å få tak i snopet :) Hvis jeg ikke husker helt feil, var det hos Anita jeg så en slik første gangen. Takk for inspirasjon, Anita!
Teksten er fra Norsk Stempelblad og bånd, metallpynt og bling er fra Kort og Godt :) Papiret er fra My Minds Eye og er to-sidig. Snøfnuggene er en punch fra Marvy Uchida.


Takk for besøket!At a big stampfair(Scraporama) a few weeks ago, I had two demo's at the Ett trykk booth. Here is the first one, a small bag for sweets :) The top is a die from StampinUp, called Top note die. I've glued the top to a clearbag with the opening at the bottom, that way the sweets can be acessed without ruining the top :) The text is from Norsk Stempelblad and ribbon, charm and bling is from Kort og Godt. Paper is from My Minds Eye and the snowflake is a punch from Marvy.


Thanks for visiting!!


6 kommentarer:

 1. Kjempekoselig pose Elsi! Nydelig pyntet!
  Klem Hanne

  SvarSlett
 2. Så utrolig lekker pose Elsi og helt enig med Hanne, nydelig pyntet. Jeg er så glad i den diesen fra Stampin'Up, den er så utrolig dekorativ og fin.

  Ha en strålende onsdag videre. Kos deg i julekortverkstedet ditt:o)

  God klem fra Anita
  (som ikke gir meg på at jeg skylder deg en kaffe;o))

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig godispose! Nydelig pyntet også!

  Klem, Carina

  SvarSlett
 4. Heiiii Elsi
  åååå så masse fint du har laget siden sist jeg var her hos deg..
  det er ikke alltid jeg legger igjen kommentar, men jeg må liksom inn å myse litt innimellom hi hi. Håper det går fint med deg.
  Ha en fin onsdag.
  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 5. Så kos å få en sånn da! Leeenge siden jeg har vært aktiv, men nå er jeg tilbake for fullt! Synd jeg ikke fikk tid til Ski-treffet, men skal forsøke til våren. Skal du da?
  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Hei igjen!

  Den skøyta tegnet jeg på frihånd og kuttet den ut med saks. Brukte tykk kartong på "stålet" og tynnere kartong på selve skøyta.

  Ha en fin første advent!
  Klem Hanne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails