tirsdag, mars 24, 2009

Vel hjemme igjen fra messe :)

Scraporamamessa over og jeg er vel hjemme igjen på vestlandet! For ei helg!! Det har vært sååå moro...nesten 1000 shoppegalne damer, ganske så lange køer og masse snadder å handle ;) En smule kaos til tider, men gu' så moro :) Det var masse damer innom på standen vår(Ett trykk), og fullt bord ved samtlige demoer vi i Kreativt Team hadde! Det var også flere som sto rundt og så på, for å få med seg mest mulig... kjempekjekt :) Nattscrappen blir som vanlig så som så for oss som står på stand....vi er slitne etter en lang og travel dag, så det blir ikke akkurat så veldig effektivt rundt stempelbordet*hihi* Men vi skravler og ler og koser oss allikevel! Tusen takk til arrangørene for ei kjempeflott messe! Håper virkelig at dette blir en tradisjon :)Her er et konvoluttkort jeg lagde til ei god stempelvenninne :) Malen til dette finner du i februarutgaven av Ett trykk, eller hos KT Anne Bodil som har kreert denne brettinga :) Papiret er fra MME, stempelet fra Stempelglede, halvperler, charm, brads og bånd fra Kort og Godt og blomstene er fra Prima. Jeg har også brukt en borderpunch fra Fiskars og Spellbinder dies :)

Takk for at du er innom hos meg!!


An envelopecard made for a dear stampingfriend :) You can find a step by step for this in my fellow DT member Anne Bodil's blog. She is the creator of this folding :) Papers are MME, stamp from Stempelglede, Primaflowers, and pearls, charm, brads and ribbon are from Kort og Godt. I've also used a Fiskars borderpunch and Spellbinders dies :) TFL!

6 kommentarer:

 1. Kortet er nydelig.
  Og fargen er utrolig flott.
  Ha en fin dag!
  God klem

  SvarSlett
 2. Du verden for et nydelig konvoluttkort! Nydelige farger og dekor :O)

  SvarSlett
 3. Tenk at jeg er den lykkelige eieren av dette nyyyydelige kunstverket!! Det står og pynter opp på hylla mi!! Tusen millioner takk igjen, vennen! Og ikke minst takk for go'orda inni!! *klem*
  Jeg skulle så ønske at jeg hadde fått med meg messa i helga, men det ble bare ikke slik...
  Det både ser og høres ut som om det var ei knall messe, så jeg håper den er kommet for å bli!

  Håper du får en fin helg, vennen - med masse sol og fint vær. Her er det spådd snø igjen i morra! Grrr!! Jeg er ikke klar for mer snø nå! Vi får håpe værdamene har bomma litt... ;)

  Ha det godt, vennen!
  Gode klemmer

  SvarSlett
 4. Hei!
  For et nydelig kovoluttkort! Kjempefine farger!
  Ønsker deg ei kreativ helg!

  SvarSlett
 5. Vakkert,Elsi!!
  Nydelige papirer,farger og detaljer!
  Det var så koselig å treffe deg igjen på messa,men neste gang får gubben værsågod være med på nattscrappen *fnis*
  Ha ei flotters helg,
  klemmiser fra Maya :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails