tirsdag, mars 10, 2009

DT Kreativ med diecuts

Enda et bidrag til februarutgaven av Ett trykk :) Dette er det første av 2 prosjekter som er med i artikkelen om å være kreativ med diecuts. Jeg valgte å lage en gavekortholder med en av de største diesene til Spellbinders, scallop square. Jeg har bare brettet papiret rundt gavekortet og limt sammen på sidene. Så har jeg knyttet et bånd rundt og dekorert med en liten rose, en knapp, litt hyssing og metallpynt :) Tag'en er stanset ut med en punch fra Stampin Up! som heter Word Window punch, og gratulerer et rubon fra Norsk Stempelblad :) Papiret er fra My Minds Eye.

Takk for at du stikker innom!

A small giftcardholder made with the largest Spellbinder Scallop Square die :) I just folded the paper over the card and glued the sides down. Then I tied a ribbon and embellished with a small rose, a button, some string and a metalcharm :) The paper is from MME, and the text is a rubon from Norsk Stempelblad :) TFL!

2 kommentarer:

 1. Heisann, vennen! Tusen takk for en herlig helg - treffet hadde neimen ikke vært det samme uten deg! For en utrolig super og morsom gjeng samlet ved ett bord ja!
  Gleder meg allrede til vi ses igjen om ikke lenge!

  Ha en fin kveld videre! Go'kos

  SvarSlett
 2. Utrolig kult kort Elsi!!!
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails