søndag, februar 08, 2009

Phuket, Thailand

Vi er nettopp kommet hjem igjen etter å ha vært 16 fantastiske dager i smilets land, Thailand :) Dette var vårt andre besøk i landet, og denne gangen var vi i Phuket, på Karon Beach. Vi reiste sammen med begge brødrene til min kjære, og hele familiene deres...tilsammen var vi 13 stk på tur :) Kjempestas før sønnen vår å få være ilag med alle søskenbarna sine i 2,5 uke. 35 grader og strålende sol hele ferien, vi har bada og kost oss....ridd på elefanter, vært på slangeshow(og jepp, jeg tok på en svær pytonslange!!), sett apekatter og krokodiller i fleng, og Kevin klappet en kjempesvær tiger! Spist mye god mat og shoppa til den store gullmedaljen(bare guttene mine da, jeg fant ingenting som fristet...det var jo ingen stempler eller pyntepapir å kjøpe*hihi*;) Helt fantastisk med andre ord :) Her kommer noen få bilder fra turen :)

We've just returned home from a fantastic holiday i Phuket, Thailand! 16 days of sun, swimming, riding elephants, big tigers, monkeys, crocodiles, snakes, shopping and eating good food :) Here are some pictures from our trip :)

Noen bilder fra hotellet vårt, Centara Karon Beach Resort :)

Diiiigre reker!Favoritt resturanten vår, knallgod mat og fullt av folk til alle tider!!


Gatekjøkken på thailandsk ;)Svær tiger!


Karon beach med puddersand

5 kommentarer:

 1. Velkommen hjem, vennen :) Ser jommen ut som at dere har hatt det bra denne gangen også! Den stranda skulle jeg gjerne vært på nå.... byttet ut den metern med snø som ligger her, med lange, hvite strender....

  Go'klem

  SvarSlett
 2. Ååh så herligt det ser ut Elsi! Gleder meg til å få referat på tirsdag ;o) Takk for en koselig kveld igår også :o) Syns du er kjempesprek som orket å ta turen på stempeltreff rett etter å ha kommet hjem jeg .

  Ha en fin morsdag!

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei og hå! Velkommen hjem igjen, Elsi!
  Fy søren, bare bittelitte granne misunnelig nå...her har det jo kommet 30 cm med snø bare nå i helga...så den stranda så bare "litt" fristende ut!
  Ser ut som du har hatt både en spennende og herlig tur da - det er deg vel unt!

  Ha en super uke - vi hørs!
  Klem fra meg til deg

  SvarSlett
 4. Å så fine bilder! Kan tenke meg dere koste dere!
  Jeg kjente meg igjen her ja. Thailand er mitt favorittland - utrolig vakkert!
  Du har mange flotte kort i bloggen din! Wow!

  SvarSlett
 5. Flotte bilder fra "Land of Smile"
  Og ikke minst en fin blogg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails