fredag, mai 16, 2008

Tallinn, Estland

Vi brukte pinsehelga til å reise på tur til Tallinn, hovedstaden i Estland :) En by fullt av kontraster mellom det eldgamle og Sovjettiden, og det hypermoderne som har vokst frem etter at de ble selvstendige i `91 :) Rart å se svære luksusbiler side ved side av gamle Lada og Skodabiler... og falleferdige hus og bygninger, vegg i vegg med varemagasin og skyskrapere i glass og stål... Og det er kirker på nesten hvert gatehjørne, midt i 6felts veier og betong...

De første bildene er fra the Old Town, en gammel og godt bevart bydel fra middelalderen. Gamle brostenbelagte gater og vakre steinbygninger, og massevis av folk! Vi hadde nydelig vær, med 27 grader på det meste og det var masse liv i gamlebyens restauranter og kneiper :) De siste bildene viser utsikten fra hotellrommet vårt, vi lå i 10 etasje :)

We spent last weekend in Tallin, the capital of Estonia :) The first pictures are from the Old Town, a middleage part of the city. With old stonestreets and buildings and a lot of churches! The weather was beautiful with 27 degrees celcius, lots of people out enjoying the warm weathers. The last pictures shows our view from our hotelroom, it was on the 10th floor :)2 kommentarer:

 1. Så morsomt å se bilder fra Tallinn! Kjente meg igjen på flere av stedene :) Øst-Europa er sjarmerende - heeelt enig med du!

  God klem!

  SvarSlett
 2. Hei vennen!
  Så moro å se bilder fra Tallinn! Jeg skal jo dit med jobben i august, og en koseligere guide enn deg kan jeg neppe få! Så når tida nærmer seg, må du gi meg noen hotte tips! :)

  Du har laget så mye lekkert siden sist jeg var innom! Jeg rekker ingenting... Jeg holder på med en konfirmasjonsgave jeg skal ha ferdig til søndag, men dagene forsvinner bare i jobbing, møter og aktiviteter av ymse slag... Og innimellom bør man jo helst sove litt også...

  Håper du har gode dager, vennen!

  God klem til deg

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails