tirsdag, mars 15, 2011

Wild Orchid Crafts #19 - Dieing to punch it out

En ny utfordring er klar hos Wild Orchid Crafts, og vi vil se bruk av puncher og dies på kortet ditt denne gangen :) Enkelt og greit :) Ta en titt i WOC-bloggen for å lese mer og for å se resten av DT sine lekre kort.

Jeg har valgt å bruke både puncher og dies på mitt kort :) Jeg elsker begge deler, så dette var en lett utfordring, synes jeg :)) Faktisk synes jeg det er vanskelig å ikke bruke dies eller puncher på kortene mine... siden jeg er så glad i begge deler og synes at det blir så fint å bruke Spellbinders og puncher.

Dette er et kondolansekort, laget på bestilling. En familie mistet sin lille 7 mnd gamle sønn, og jeg valgte å bruke denne skjønne, lille engelen fra Mo Manning som motiv på kortet. Jeg har fargelagt med Copic. Teksten er fra Norsk Stempelblad og pyntepapirer fra Pion Design. Jeg har brukt ovale Spellbinders dies, og kantpuncher og bladpunch fra Martha Stewart.  Tagen med teksten på er en punch fra StampinUp. Som lekker pynt har jeg brukt; Cherry Blossoms, Tea Rose og Self Adhesive Pearls, alt fra Wild Orchid Crafts :)

Tusen takk for besøket hos meg ♥♥♥A new challenge is up at Wild Orchid Crafts. This time we want to see diecuts and punches on you card. Easy, peasy :)) Hop on over to the WOC-blog to read more.

I have made a condolance-card, for a 7 month old boy who sadly died. I chose this beautiful angel from Mo Manning as my motif, and colored with Copic markers. Text is from Norsk Stempelblad and DP from Pion Design. I've used Spellbinders and punches from Martha Stewart and StampinUp. Gorgeous embellishments are: Cherry BlossomsTea Rose og Self Adhesive Pearls, all from Wild Orchid Crafts.

Thanks for stopping by ♥♥♥


6 kommentarer:

 1. Smukt kort! Den udfordring vil jeg lege lidt med i dag tror jeg. Wild Orchid har bare et dygtigt Design Team!

  SvarSlett
 2. So wonderful card Elsi,I love the image and the colours.
  So gorgeous papers.

  Hugs Riet.xx

  SvarSlett
 3. So gorgeous, sweet and tender :)

  I love it.

  hugs

  xxalisonxx

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen, det setter jeg stor pris på! Klem, elsi

Thank you so much for taking the time to leaving me a comment, I appreciate that very much! Hugs, elsi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails